Oddworld: Collection aangekondigd voor Switch

Komt op 27 mei uit.

De Oddworld: Collection komt op 27 mei uit voor de Switch en bundelt drie games uit de Oddworld-franchise. Dat maakte uitgever Microids bekend via Twitter.

De Oddworld: Collection bundelt de laatste drie games van de reeks. Dat zijn Oddworld: New 'n' Tasty, Oddworld: Munch's Oddysee en Oddworld: Stranger's Wrath. Momenteel is enkel een fysieke versie van de bundel aangekondigd. Het is niet bekend of er ook een digitale versie komt.

Omdat de aankondiging van de bundel op 1 april gebeurde, dachten veel fans initieel dat Microids hen in de luren legde. Dat is niet het geval, want na de aankondiging stelde de uitgever de fans gerust dat het hier niet over een grap gaat.

Naast de Oddworld: Collection kun je vanaf vandaag ook aan de slag met Oddworld: Soulstorm. Die game is overigens ook een van de gratis PlayStation Plus games van april.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread