Switch-versie Fortnite krijgt betere performance

Door het dak.

De Nintendo Switch-versie van Fortnite krijgt betere performance dankzij een upgrade van de renderer. Daardoor maakt de game beter gebruik van de GPU. Dat heeft ontwikkelaar Epic Games bekendgemaakt.

Door de nieuwe update draait de battle royale-titel in een hogere dynamische resolutie, waardoor de game scherper oogt. In handheld mode gaat de resolutie van 1000x560 naar 1170x660. In docked mode gaat de resolutie van 1390x780 naar 1560x880.

Daarnaast moet de update voor een stabielere framerate zorgen en als kers op de taart neemt de game na de update 140MB minder ruimte in beslag.

Het nieuwe Fortnite-seizoen is recent begonnen. Wil je meer weten? Lees dan onze gidsen over de Fortnite Chapter 2 Season 6 Battle Pass en de veranderingen en toevoegingen aan de Fortnite map.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread