Call of Duty: Black Ops Cold War past volgende week eindelijk wapens aan

Op zoek naar nieuwe balans.

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt volgende week eindelijk nog eens een herbalancering van de wapens. Dat bevestigt ontwikkelaar Treyarch in de patch notes voor de mid-season update.

Treyarch laat weten dat de wapen tuning update de stats van de LMG aanpast. Daarnaast komen er ook veranderingen voor de LC10, AK-74u, MAC-10, KSP 45, Milano 821, Krig 6, FFAR 1, Groza, Magnum, 1911, RPG-7 en meer.

Assault Rifles en SMG attachments krijgen ook een volledige herwerking van de terugslag of recoil van wapens. De Flack Jacket perk zal ook meer damage doen tegen vijanden in Hardcore.

Het algemeen beste wapen in Black Opds Cold War momenteel, de AUG, wordt overigens niet aangepast voor zover we tot hiertoe weten. De patch komt echter pas maandag uit dus misschien komen er alsnog extra aanpassingen.

Naast een nieuwe balans voor de wapens voegt de mid-season update ook een herwerking van de Miami Strike 6v6 map toe. Die voordien onpopulaire map krijgt nu een licht andere layout en speelt zich overdag af.

Geheel nieuw zijn de map 'Mansion' voor 2v2 en 3v3 en de Outbreak map Golova voor Fireteam mode. In Outbreak komt er ook een nieuw Sanatorium-gebied dat zich 's nachts afspeelt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread