Battlefield 6 wordt waarschijnlijk aangekondigd in mei

Pre-E3.

EA onthult Battlefield 6 waarschijnlijk in mei. Dat zegt insider Jeff Grub van GamesBeat in een livestream.

Jeff Grub heeft in het verleden al vaak informatie over games meegedeeld die achteraf juist bleek te zijn. Toen een nieuwsgierige kijker van zijn livestream hem vroeg wanneer we een nieuwe Battlefield te zien krijgen, antwoordde hij dat de plannen nog kunnen wijzigen, maar dat voor zover hij weet de aankondiging gepland staat voor de maand mei.

Het is voorlopig dus nog een gerucht. EA heeft Battlefield 6 officieel nog niet aangekondigd. Wel weten we dat EA onlangs ontwikkelaar Criterion Games van de volgende Need for Speed-game gehaald heeft om DICE te helpen met de nieuwe Battlefield-game. Ook studio EA Los Angeles werkt mee. De game is dus zeker in de maak.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread