Gotham Knights release uitgesteld naar volgend jaar

Werk aan de winkel.

Warner Bros. Games Montreal laat via Twitter weten dat de Gotham Knights release wordt uitgesteld naar 2022. Volgens de ontwikkelaar is er 'meer tijd nodig om spelers de best mogelijke ervaring te bieden'.

Gotham Knights is vorige zomer officieel aangekondigd en wordt ontwikkeld door de makers van Batman: Arkham Origins. In de co-op game speel je als Batgirl, Robin, Nightwing of Red Hood en keren heel wat bekende mechanics uit de Arkhmam-games terug. De ontwikkelaar heeft wel al bevestigd dat Gotham Knights geen vervolg is op Batman: Arkham Knight.

Het is nog onduidelijk of het uitstel van de release ook impact heeft op die andere nieuwe Batman-game. Normaal gezien zou volgend jaar immers ook Suicide Squad: Kill the Justice League uitkomen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread