Valse Resident Evil Village early access-uitnodigingen doen de ronde

Resident Evil Phishing Village.

Capcom laat weten dat er valse Resident Evil Village early access-uitnodigingen zijn verstuurd door onbekenden.

Wie een e-mail van no-reply(at)capcom(punt)com krijgt met een uitnodiging om deel te nemen aan de early access van Resident Evil Village, negeert deze best. Download zeker geen bestanden, reageer niet en verwijder het bericht meteen. Deze mails komen namelijk van onbekenden die je zo proberen op te lichten.

ResidentEvilPhishingVillage1

Het bedrijf plant immers geen early acces-periodes voor de game en komt in plaats daarvan in de lente met een tweede Resident Evil Village-demo over de brug. Die demo zal vermoedelijke ergens voor 7 mei uitkomen. Op die datum komt Resident Evil Village immers uit voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

Naast phishingmails lekte eerder ook de Resident Evil Village bestandsgrootte via de Microsoft Store. Wil je daarnaast meer weten over de game, dan vind je op onze website alle informatie over Resident Evil Village.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread