Overwatch krijgt 120fps update op Xbox Series X/S

Voorlopig geen goed nieuws voor de PS5-versie.

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe patch uitgebracht voor de Xbox Series X/S-versie van Overwatch. Die laat je de game spelen met verschillende grafische instellingen, waaronder de mogelijkheid om de game aan 120 frames per seconde te spelen.

De game heeft op de Xbox Series X/S nu drie grafische presets. In de Framerate-modus speel je de game aan 120fps ten koste van de resolutie. Op de Xbox Series X speel je de game dan nog in een 1440p-resolutie, op de Xbox Series X is dat 1080p.

De Resolution-modus doet het tegenovergestelde en biedt je de best mogelijke resolutie. Op de Xbox Series X is dat 4K, op de Xbox Series S 1440p. Ten slotte is er de Balanced-modus. Die bevordert de beeldkwaliteit zonder dat je noodzakelijk in de hoogste resolutie speelt.

Voorlopig is de update enkel beschikbaar op de Xbox Series X/S. Voor PlayStation 5-eigenaars is er voorlopig geen nieuws. Het is overigens niet de eerste keer dat enkel de console van Microsoft een game met een hogere framerate speelt. Ook voor Call of Duty: Warzone is dat bijvoorbeeld het geval.

Sowieso is het nog even wachten op een opvolger voor de populaire hero shooter. De Overwatch 2 releases staat immers niet voor dit jaar gepland.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread