Ant-Man maakt zijn opwachting in Fortnite

Moleculaire Battle Royale!

Ant-Man is nu beschikbaar in de Item Shop van Fortnite. Dat maakt Epic Games bekend via de website.

Naast het model van Ant-Man kun je ook zijn trouwe ros Ant-Tonio en de Toothpick Pickaxe kopen. Verder kun je in de Fortography-functie nu objecten of personen kleiner of net veel groter maken.

Om de komst van de nieuwe held te teasen, plaatste Epic Games foto's van Captain America, Blade en Cable op Twitter waarin een verkleinde versie van de held verstopt zat. Dat zorgde op zijn beurt dan weer voor grappige resultaten.

Naast Ant-Man kun je nu ook de Office Chariot Emote ontgrendelen. Daarmee plaats je je personage in een ronddraaiende en voorbij rollende bureaustoel. De bovenstaande held is niet de enige die de afgelopen periode zijn opwachting maakte. Eerder maakte Predator als eindbaas zijn opwachting in Fortnite en kort daarna verwelkomde Fortnite Sarah Connor en de T-800 Terminator.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread