Diablo 2 save files zijn overdraagbaar naar Diablo 2: Resurrected

Cross-play is niet aan de orde.

Je kunt save files van Diablo 2 overdragen naar Diablo 2: Resurrected. Dat laat game producer Matthew Cederquist weten in een interview met IGN.

Wie 21 jaar na de release van het origineel nog save files heeft van Diablo 2 kan die eenvoudigweg in Diablo 2: Resurrected gebruiken. Daardoor zet je je progressie verder met verbeterde graphics en geluidseffecten. Volgens Cederquist en zijn team is dit de 'beste feature ooit' en zorgt die voor de 'beste spelerservaring op alle platformen'.

Diablo2Ressur1

Cross-play tussen pc en console is dan weer niet aan de orde. Hoewel de ontwikkelaar dat een leuk idee vindt, wordt die functie toch niet aan de game toegevoegd omdat de verschillende versies over andere UI's en controls beschikken.

Diablo 2: Resurrected is vorige maand aangekondigd en komt in de loop van 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread