Activision waarschuwt: je moet data van PS4 500GB schrappen om Call of Duty: Warzone Season Two patch te downloaden

Call of HDD.

Season Two voor Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War kwam vandaag uit en om succesvol te downloaden zullen eigenaars van een PlayStation 4 van 500GB data moeten verwijderen. Dat laat Activision weten in een bericht dat de totale bestandsgroottes bekendmaakt voor alle platformen.

Spelers die alle content van Modern Warfare, Warzone en Black Ops Cold War hebben geïnstalleerd op hun PlayStation 4 van 500GB zullen de nieuwe content pas succesvol kunnen downloaden als ze ruimte vrij maken. Activision stelt daarbij voor om ongebruikte content van de Call of Duty-games te wissen.

warzone

Niet alleen PlayStation 4-gebruikers hebben problemen, want bij het downloaden van Season Two op PlayStation 5 kregen gebruikers de boodschap dat ze maar liefst 107GB moesten vrijmaken voor de download kon beginnen. Dat is vervelend als je weet dat je PlayStation 5-games niet kunt installeren op externe opslag.

Momenteel is er niks bekend over het feit dat het downloaden van Season Two mogelijk ook problemen geeft op pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!
sizes

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread