Assassin's Creed Valhalla update introduceert River Raids mode

En ook nieuwe skills en abilities!

Update 1.1.2 voor Assassin's Creed Valhalla is vanaf vandaag beschikbaar. Naast enkele nieuwe skills en abilities introduceert de update vooral een nieuwe River Raids mode. Die is volgens Ubisoft 'zeer herspeelbaar' en laat je drie nieuwe mappen in Engeland verkennen.

Hoe de modus precies werkt, is nog onduidelijk. In elk geval kun je samen met je crew opnieuw tal van settlements raiden. Ubisoft raadt spelers ook aan om eerst een Jomsviking Hall te bouwen om meer vikingen te recruteren. De update is gratis beschikbaar voor iedereen.

Voorzie wel voldoende hardeschijfruimte voor de nieuwe patch. Afhankelijk van het platform is die immers tussen de 10 en 20 gigabyte groot.

De update introduceert ook drie nieuwe abilities. De Berserker Trap kun je aan een pijl bevestigen en verspreidt een hallucinogeen poeder als er iemand in de buurt komt. Met Battle Cry wordt je dan weer sterker en onderbreek je de aanval van je vijanden. Shoulder Bash laat je ten slotte vijanden en objecten achteruit duwen.

Ook op het vlak van skills krijg je nieuwe mogelijkheden. Met Assassin Carry pik je het het lichaam van je slachtoffer meteen op nadat je hem hebt neergestoken. Arrow Looter verhoogt de kans dat vijandige boogschutters pijlen achterlaten, terwijl je dankzij Fight Ready een gevecht altijd begint met een volle adrenaline-slot

12

Wil je meer weten over de game? Check dan zeker onze Assassin's Creed Valhalla gids met tips en tricks. In Marcels Assassin's Creed Valhalla review ontdek je wat wij van de game vonden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread