Ratchet and Clank: Life of Pie animatiefilm uitgebracht in Canada

Ondertussen gelekt op YouTube.

De geanimeerde kortfilm Ratchet and Clank: Life of Pie is recent zonder enige vorm van aankondiging of promotie uitgebracht op de Canadese streamingdienst Crave. Dat maakt producent Mainframe Studios bekend via Twitter.

In Ratchet and Clank: Life of Pie probeert Dr Nefarious het universum te veroveren met zijn nieuwe uitvinding, de Portalizer. Omdat het verhaal van deze kortfilm sterk aanleunt bij dat van Ratchet and Clank: Rift Apart, vermoedden enkele fans dat deze film iets te maken heeft met de game. PlayStation ontkent dat echter en laat weten dat de show niet gerelateerd is aan Rift Apart.

Hoewel de show eerst uitsluitend op het Canadese Crave te bekijken was, is deze ondertussen ook al gelekt op soortgelijke platformen zoals YouTube. Het is overigens niet de eerste keer dat Mainframe Studios een Ratchet and Clank-gerelateerde film maakt. In 2016 maakte het bedrijf immers ook de film die gebaseerd is op de allereerste game uit de reeks.

Dat is niet het enige Ratchet and Clank-nieuws dat deze week aan het licht kwam. Via de PlayStation Blog kondigde ontwikkelaar Insomniac Games de Ratchet and Clank: Rift Apart releasedatum aan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Video | Trailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread