Jack Black speelt Claptrap in de Borderlands-film

Indrukwekkende cast.

Jack Black vervoegt de intussen indrukwekkende cast van de Borderlands-film. Black neemt de rol van de irritante robot Claptrap voor zich. Eerder was al bevestigd dat Jamie Lee Curtis, Kevin Hart en Cate Blanchett belangrijke rollen vertolken.

Regisseur Eli Roth, die eerder al samen met Black aan de film The House with a Clock in its Walls werkte, is alvast verheugd: "Claptrap is het grappigste personage in de film, Jack is dan ook de geknipte persoon om die rol te verolken".

12

Black en de anderen mogen binnenkort dus waarschijnlijk hun koffers richting Europa pakken. De opnames van de Borderlands-film starten immers in Hongarije, aangezien de coronamaatregelen daar heel wat flexibeler zijn dan in veel andere landen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread