Hoofdrolspelers The Last of Us tv-reeks bekend

Allebei bekend van Game of Thrones.

We kennen eindelijk de hoofdrolspelers in de tv-serie gebaseerd op The Last of Us. Pedro Pascal en Bella Ramsey vertolken de rollen van respectievelijk Joel en Ellie. Dat nieuws lekte eerder vandaag en is intussen bevestigd door Naughty Dog-topman Neil Druckman.

Opvallend: beide acteurs speelden eerder allebei een rol in Game of Thrones. Bella Ramsey speelde daarin Lyanna Mormont. Pedro Pascal vertolkte de rol van Oberyn Martell. Hem kennen we daarnaast ook als het hoofpersonage in The Mandalorian.

Ellie

De tv-serie vertelt hetzelfde verhaal als de eerste The Last of Us. Twintig jaar na het opduiken van de geïnfecteerden krijgt Joel de opdracht om Ellie, die immuun is voor het virus, weg te smokkelen. Dat leidt tot een beklijvend en emotioneel avontuur waarin de twee personages de Verenigde Staten doorkruisen.

Joel

Het script voor de serie is in handen van Craig Mazin, bekend van Chernobyl. Hij is ook executive producer samen met Neil Druckmann. Voor de regie van de eerste aflevering wordt beroep gedaan op Kantemir Balagov.

Heb je de games nog nooit gespeeld? Lees dan zeker onze The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread