Prince of Persia: The Sands of Time remake nogmaals uitgesteld

De zandloper wordt nog eens omgedraaid.

Ubisoft maakt bekend dat de release van de Prince of Persia: The Sands of Time remake nogmaals wordt uitgesteld. Eerder was die release door corona al uitgesteld van januari naar maart. Deze keer wordt de game echter voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Volgens de uitgever is de extra ontwikkelingstijd nodig 'om alle feedback die spelers de afgelopen maanden gaven mee in rekening te nemen'. Fans uitten immers hun teleurstelling over de gedateerde graphics in de eerste trailer. Ubisoft belooft nu een remake 'die zowel fris als vertrouwd aanvoelt'.

De Prince of Persia: The Sands of Time remake komt uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De game wordt volledig opnieuw opgebouwd in de Anvil engine, die ook voor de Assassin's Creed-games wordt gebruikt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread