Gamereleases februari 2021 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder andere Little Nightmares 2 en Super Mario 3D World + Bowser's Fury.

Naast valentijn sieren tal van nieuwe gamereleases de maand februari. Januari bracht ons onder meer Hitman 3 en The Yakuza Remastered Collection, maar wat brengt de komende maand ons? Dat lees je in de onderstaande lijst met de 7 opvallendste gamereleases van februari 2021.

Control Ultimate Edition

Datum: 2 februari 2021

Platform(s): PlayStation 5, Xbox Series X/S

Het populaire Control kreeg enkele maanden geleden een Ultimate Edition en die komt begin februari ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Naast de basisgame beschikt de Ultimate Edition over alle uitbreidingen. Zo word je niet alleen Director van het Federal Bureau of Control, maar verken je bovendien alle uithoeken van The Oldest House en waag je je aan de The Expeditions-modus. We hebben het weliswaar over de digitale release. De fysieke vindt namelijk op 2 maart plaats.

The Nioh Collection

Datum: 5 februari 2021

Platform(s): PlayStation 5

Vanwege de release van The Nioh Collection op de PlayStation 5 staat februari ook dit jaar in het teken van de samoerai. The Nioh Collection bevat namelijk remasters van zowel de eerste als tweede Nioh. Iedereen die zich aan deze collectie waagt, wordt als samurai naar de gewelddadige en bloederige Sengoku-periode van het oude Japan gekatapulteerd. Verdedig jezelf met tal van dodelijke wapens en vaardigheden en herspeel de hele game in de multiplayermodus Expedition.

Little Nightmares 2

Datum: 11 februari 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Na bijna vier jaar krijgt het goed onthaalde Little Nightmares een vervolg. Daarin komt protagonist Mono vast te zitten in een wereld die vervormd werd door een transmissie. Mono krijgt vervolgens de taak om op pad te gaan en de kwaadaardige bron achter de transmissie te achterhalen. Met de hulp van zijn nieuwe vriendin Six staat hij er gelukkig niet alleen voor. Six stond in de eerste game reeds centraal en maakt nu dus haar comeback!

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Datum: 12 februari 2021

Platform(s): Switch

Fans van Mario kunnen deze maand een vreugdedansje doen want Super Mario 3D World + Bowser's Fury komt naar de Nintendo Switch! In de game krijg je de taak om Sprixieland, de prinses en haar volgers uit de klauwen van Bowser te redden. Bowser's Fury vertelt dan weer het verhaal van Bowser. Die is bezeten door een mysterieuze zwarte smurrie en daardoor op totale vernietiging uit. Om hem te redden, moet Mario met zijn aartsvijand Bowser Jr. samenwerken. Ben je een sociale gamer, dan is de nieuwe coöperatieve online multiplayer misschien iets voor jou.

King of Seas

Datum: 18 februari 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Wilde je altijd al een beruchte piraat worden? In King of Seas krijg je die kans in een wereld waar de Royal Navy de plak zwaait. De game beschikt over een dynamische wereld, een uitgebreid navigatiesysteem en de mogelijk om je schip naar hartenlust aan te passen. Spelers die het echt te bont maken, komen bovenaan een ranglijst en worden zo de beruchtste piraat van de zeven zeeën.

Persona 5 Strikers

Datum: 23 februari 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, Switch

Na lange tijd komen de Phantom Thieves nog eens samen voor een welverdiende vakantie. Die wordt echter onverwachts verstoord wanneer de Siri-achtige AI Sophia de groep terug in de Metaverse slingert. Daar worden onschuldige mensen van hun verlangens beroofd en krijgen de Thieves de taak om de Japanse bevolking te redden. Ben jij de redder van de Metaverse?

Bravely Default 2

Datum: 26 februari 2021

Platform(s): Switch

Wanneer alles in Bravely Default 2 in het honderd begint te lopen, krijgen vier legendarische krijgers de opdracht om de wereld weer in balans te brengen.De game is een JRPG pur sang en bevat daarom turn-basedgevechten, jobs en allerlei monsters die je tactisch te lijf kunt gaan. Kun je niet wachten om de game te spelen, check dan zeker de demoversie van Bravely Default 2.

Ook interessant...

  • Cultist Simulator: Initiate Edition (2 februari op Switch)
  • Death Crown (11 februari op PlayStation 4, Xbox One, Switch)
  • Gal*Gun Returns (12 februari op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch)
  • Rogue Heroes: Ruins of Tasos (23 februari op pc, Switch)
  • Hellpoint (25 februari voor Switch)

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread