Eerste beelden Mortal Kombat-film onthuld

Hopelijk geen bloederige afloop aan de box office.

Warner Bros heeft via Twitter de eerste beelden van de aankomende Mortal Kombat-film getoond. Daarin krijgen we een goed beeld van de hoofdpersonages en hun outfits.

het lijkt erop dat de film zich zowel in feodaal Japan als in het heden afspeelt. In Japan nemen Scorpion en Sub-Zero - gespeeld door Hiroyuki Sanada en Joe Taslim - het tegen elkaar op. In het heden maakt nieuwkomer Cole Young dan weer zijn opwachting. Dat personage is een MMA-vechter en wordt vertolkt door Lewis Tan.

Daarnaast tonen de tweets ook heel wat andere iconische personages uit de serie. Zo krijgen we een eerste blik op Jax (Mehcad Brooks), Sonya Blade (Jessica McNamee), Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang) en Kano (Josh Lawson).

Regisseur Simon McQuoid liet eerder al weten dat bloed en geweld niet worden geschuwd in de nieuwe film. Ook de iconische fatalities maken hun opwachting.

In de Verenigde Staten is de film vanaf 16 april te bekijken in de cinema's en via HBO Max. Wanneer de film bij ons uitkomt, is nog niet geweten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread