De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket aangekondigd

Paranormale (Sim)activiteit.

De Sims 4 wordt op 26 januari uitgebreid met het Paranormaal Accessoirespakket. Dat onthullen Electronic Arts en ontwikkelaar Maxis via een trailer.

Dankzij de DLC wordt je huis omgetoverd tot een waar spookhuis dat krioelt van de geesten. Daarnaast kunnen spelers ook allerlei wezens oproepen om hen te helpen. Zo geeft Guidry the Ghost je raad over hoe je comfortabel in je huis vol geesten kunt leven en helpt Bothilde de skeletassistent je met schoonmaken.

Daarnaast kun je ook de geesten te vriend houden, communiceren met de doden, je huis ontdoen van geesten of ze net verwelkomen. Verder krijg je ook toegang tot de mediumvaardigheid en kun je de licentie van een paranormaal onderzoeker krijgen. Daarmee kun je een spokenjager worden en Simdollars verdienen door andere Sims te helpen met hun spokenprobleem.

Het De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is vanaf 26 januari verkrijgbaar via Origin, Steam, PlayStation 4 en Xbox One en kost €9,99. Hier vind je alle Sims 4 cheats om aan de slag te gaan met de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread