Black Ops Cold War Zombies een week lang gratis te spelen

Vanaf 14 januari.

De Zombies-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War is vanaf donderdag 14 januari tot donderdag 21 januari gratis te spelen op alle beschikbare platformen. Dat maakt Activision bekend via de Call of Duty-blog.

Tijdens de proefperiode kun je aan de slag met de verschillende onderdelen van de Zombies-modus. Zo proberen teams van vier in de nieuwe versie van Die Maschine te overleven tegen golven van ondoden. In Cranked moet je daarentegen zombies doden tegen de klok, want als de timer op nul komt te staan, word je opgeblazen.

PlayStation 4 en 5-eigenaars hebben deze week een streepje voor, want zij kunnen vanaf donderdag ook aan de slag met de Onslaught mode. Daarin nemen twee spelers het op tegen een zombieleger. Wie Zombies deze week uitprobeert en Black Ops Cold War daarna koopt, kan zijn progressie bovendien overdragen naar de volledige game.

Naast de Zombies-proefperiode krijgt Black Ops Cold War op dezelfde dag een mid-season update en kunnen Warzone-spelers momenteel aan de slag met Season 1. Welke Black Ops - Cold War: Warzone Season 1 Battle Pass skins en Operators dat allemaal oplevert, lees je op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread