Black Ops Cold War mid-season update lanceert volgende week

Extra multiplayer- en zombies-features.

De Call of Duty: Black Ops Cold War mid-season update komt op 14 januari uit en introduceert enkele nieuwigheden op vlak van de multiplayer- en zombies-mode. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend.

Op vlak van de multiplayer krijgt de game een nieuwe Fireteam-map genaamd Sanatorium. Daarnaast kun je binnenkort ook aan de slag met Dropkick. In die nieuwe mode strijden twee teams van zes spelers om lanceercodes voor nucleaire raketten.

BlackOpsColdWar

De zombies-mode krijgt daarentegen via de update de Cranked-mode. Daarin moeten spelers zombies doden om een aftelklok te resetten. Je sterft van zodra die op nul komt te staan. Verder voegt Treyarch ook de Raid-map en nieuwe Dark Aether-intel toe aan de PlayStation-exclusieve mode Onslaught.

Daar stopt het echter niet, want volgens Treyarch heeft de update nog veel meer in petto. Wat dat juist betekent, houdt de ontwikkelaar voorlopig voor zich. Intussen is er ook al een grote Call of Duty: Warzone balance update beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread