Gerucht: Sony zet productie van oudere PS4-modellen stop

Duw in richting van PS5?

Sony stopt met de productie van oudere PlayStation 4-modellen. Dat beweert althans een Japanse winkel.

Twitteraar Cheesemeister laat weten dat hij een bericht van de desbetreffende winkel kreeg. Daarin staat dat de voorraad van verschillende oudere PlayStation 4-modellen niet meer wordt bijgevuld omdat Sony stopt met de productie ervan. Het gaat om de PS4 500GB Glacier White, PS4 1TB Jet Black, PS4 1TB Glacier White, PS4 2TB Jet Black en PS4 Pro 1TB Glacier White.

Het is niet de eerste keer dat dit bericht online opduikt. Sony liet namelijk eerder zelf al weten geen plannen te hebben om in de toekomst nog de PS4 Pro aan te bieden via zijn website. Hoewel dat bericht nadien weer offline werd gehaald, vermoeden we dat dit wel degelijk het einde betekent voor bepaalde PlayStation 4-modellen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread