The Binding of Isaac: Repentance heeft nieuwe releasedatum

Niet voor huilbaby's.

Ontwikkelaar Edmund McMillen heeft de nieuwe releasedatum voor The Binding of Isaac: Repentance aangekondigd. Die release werd vorig jaar uitgesteld en staat nu gepland voor 31 maart 2021. Voorlopig komt de uitbreiding enkel naar Steam, een releasedatum voor de andere platformen is er nog niet.

Repentance is gebaseerd op de populaire Antibirth-mod voor The Binding of Isaac. De ontwikkelaars van die mod hebben zelfs meegewerkt aan de nieuwe DLC. Repentance voegt meer dan 130 items, 100 nieuwe vijanden, 25 bosses en duizenden kamers toe aan de game.

Volgens ontwikkelaar Edmund McMillen was het uitstel van de release nodig om de DLC verder op te poetsen en aan de verwachting te laten voldoen. McMillen verwijst daarmee naar zijn vorige game, The Legend of Bum-bo, die destijds maar matig werd onthaald.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread