Gerucht: The Elder Scrolls tv-reeks in de maak

Uiteraard door Netflix, wie anders?

Netflix werkt mogelijk aan een nieuwe serie gebaseerd op The Elder Scrolls. Dat beweert althans Daniel Ritchtman, een twitteraar die in het verleden al regelmatig informatie lekte over belangrijke films en series.

het is voorlopig wachten op een officiële reactie van Bethesda, Microsoft of Netflix. Mocht het gerucht kloppen, zou het in elk geval geen complete verrassing zijn. Er is immers ook al een Fallout tv-reeks in de maak voor Amazon Prime.

Over het plot van de serie is nog niets geweten. Dat is dus ongeveer evenveel als wat we weten over de volgende game in de serie. De weinige The Elder Scrolls 6 geruchten die er zijn, hebben we alvast even voor je opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread