Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in februari

Orde en chaos.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand februari bekendgemaakt. Vanaf 2 februari kunnen PlayStation 4-eigenaars aan de slag met Control: Ultimate Edition en Concrete Genie. Beide games zijn kosteloos te downloaden tot en met 1 maart.

Heb je intussen al een PlayStation 5? Dan is ook Destruction AllStars voor jou beschikbaar. Die game blijft bovendien gratis tot en met 5 april.

Destruction AllStars komt op 2 februari uit, en is dus vanaf de lancering gratis te spelen via PlayStation Plus. In de game kies je uit 16 personages met bijbehorend voertuig die het in deathmatches tegen elkaar opnemen. Elk personage heeft bovendien ook unieke vaardigheden.

12

In Concrete Genie staat creativiteit centraal. Met behulp van je tekentalent neem je het op tegen de pestkoppen in het dorpje Denska. Zo kun je wezens bijvoorbeeld vuurkrachten geven door ze rood te kleuren.

Control: Ultimate Edition is ten slotte de meest recente game van Remedy en bevat naast alle DLC ook een grafische update om de game meteen in volle glorie op je PlayStation 5 te spelen. Lees ter voorbereiding zeker eens onze Control review.

Tot en met 1 februari kun je ook nog de PlayStation Plus games van december downloaden. Momenteel zijn Shadow of the Tomb Raider, Greedfall en Maneater gratis beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread