Gratis Epic Games Store titels voor de komende dagen mogelijk gelekt

Darkest Dungeon! Tropico 5! Jurassic World Evolution!

op Twitter is mogelijk een lijst met de gratis Epic Games Store titels voor de komende dagen gelekt. Twitteraar jovanmunja plaatste de tweet op 18 december online, en had het sindsdien al twee keer bij het rechte eind. De afgelopen dagen kon je in de Epic Games Store immers The Long Dark en Defense Grid: The Awakening gratis downloaden.

De lijst lijkt voorlopig ook chronologisch te kloppen. Als dat zo blijft, kun je de komende dagen dus Alien: Isolation, Metro 2033, Tropico 5, Inside, Darkest Dungeon, My Time at Portia, Night in the Woods, Stranded Deep, Solitarica, Torchlight 2 en Jurassic World Evolution aan je bibliotheek toevoegen.

Deze namiddag om 17:00 weten we meer. Dan wordt immers de volgende gratis game onthuld. In afwachting kun je alvast eens de andere koopjes in de Epic Games Store Holiday sale bekijken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread