Cyberpunk 2077 patch verhelpt quest bugs, crashes en meer

CD Projekt Redding?

Cyberpunk 2077 patch 1.05 verhelpt onder andere enkele quest bugs en crashes. Dat maakt ontwikkelaar CD Projekt Red bekend via de website van de game.

Op de PlayStation 5 is de patch 17,35GB groot. De update verhelpt verder ook problemen op vlak van gameplay, visuals, UI, prestatie en stabiliteit. Zo zoeken NPC's nu sneller dekking en hoor je nu explosies die je niet ziet.

Verder bevat de patch ook specifieke updates voor de console- en pc-versies. Zo wordt bij die laatste de debug console eruit gehaald. Zo kan de ontwikkelaar 'verhinderen dat bepaalde functies tot crashes of geblokkeerde quests leiden'. CD Projekt Red benadrukt wel dat deze beslissing niet betekent dat de ontwikkelaar de modding community niet wil ondersteunen

Omdat Cyberpunk 2077 in erbarmelijke staat verkeerde bij de release op PlayStation 4 en Xbox One, verwijderde Sony onlangs Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store. Of deze uitgebreide patch deze beslissing kan doen terugdraaien, is op dit moment moeilijk te zeggen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread