Fortnite krijgt tijdelijk Among Us-achtige modus

Agent tegen spion.

Fornite krijgt tijdelijk een Among Us-achtige mode genaamd The Spy Within. Dat maakt Epic Games bekend via een blogbericht.

In The Spy Within proberen acht agenten twee spionnen te ontmaskeren alvorens die genoeg verwarring kunnen zaaien of iedereen kunnen uitschakelen. Daarnaast moeten spelers ook gouden munten verzamelen door verschillende opdrachten uit te voeren.

FortniteTheSpyWithin

Net zoals in Among Us kun je enkel met de andere spelers praten door een noodvergadering bijeen te roepen. Dat doe je wanneer je verdachte activiteiten met de groep wilt delen of omdat je vermoedt wie de spionnen zijn.

Among Us is niet de eerste game waar Epic Games de mosterd haalt. Initieel was Fortnite immers een obscure survivalgame. Geïnspireerd door het succes van concurrent PlayerUnknown's Battlegrounds werd Fortnite echter een free-to-play battle royale en groeide de game uit tot wat hij vandaag is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread