Eerste nieuwe Genshin Impact map voorgesteld

Op naar Dragonspire.

Genshin Impact update 1.2 komt op 23 december uit. Dat laat ontwikkelaar miHoYo weten via een trailer. Die voegt een nieuwe uitbreiding genaamd The Chalk Prince and the Dragon toe.

Die uitbreiding voegt de Dragonspire-map toe aan de game. Die map ligt in zuidelijke richting van Mondstadt en bevat een bevroren bergketen. Daarnaast introduceert de uitbreiding unieke wezens, nieuwe recepten voor wapens met vier sterren en vind je er overblijfselen van een verloren oude beschaving.

Verder zorgt de nieuwe uitbreiding ook voor de nieuwe Sheer Cold bar-mechanic. Dankzij die laatste moet je tijdens gevechten en het verkennen van de map je lichaamstemperatuur op peil houden. Als laatste voegt de ontwikkelaar ook nog de twee speelbare personages Albedo en Ganyo aan de game toe.

Ook de komende maanden krijgt Genshin Impact nog heel wat nieuwe content. Eerder maakte de ontwikkelaar immers al de Genshin Impact roadmap bekend. De game blijft ook enorm populair, want Genshin Impact is de grootste nieuwe Chinese IP ooit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread