Nieuwe Among Us map voorgesteld

Binnenkort beschikbaar via Xbox Game Pass.

Tijdens The Game Awards 2020 heeft ontwikkelaar InnerSloth een nieuwe map voor Among Us voorgesteld. De map heet The Airship en is binnenkort beschikbaar.

De nieuwe map is een ruimteschip vol met nieuwe taken. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen in welke kamer je na een vergadering wilt belanden en er zijn tal van nieuwe objectieven zoals een WiFi box om data te uploaden. Verder bevat de map nieuwe ventilatieschachten, puzzels en andere emergency meeting-knoppen.

The Airship wordt ergens aan het begin van 2021 aan de game toegevoegd. Verder zal Among Us binnenkort ook beschikbaar zijn via Xbox Game Pass op pc. Wanneer dat precies gebeurt laat Microsoft 'binnenkort' weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread