Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 is snelst verkopende pc-game ooit

Roodkleurig toekomstperspectief.

Cyberpunk 2077 werd bijna 5 miljoen keer gepre-ordered voor de pc en is daarmee de snelst verkopende pc-game ooit.

Onlangs raakte via officiële cijfers bekend dat Cyberpunk 2077 acht miljoen keer werd gepre-ordered. 59 procent oftewel 4,72 miljoen exemplaren daarvan waren voor de pc-versie en 41 percent of 3,28 miljoen exemplaren voor de consoleversies. Met dat cijfer stoot de game de World of Warcraft: Shadowlands-uitbreiding met meer dan een miljoen exemplaren van de troon.

74 procent oftewel 5,9 miljoen van alle verkochte exemplaren waren digitaal. Cyberpunk 2077 breekt daarnaast nog records, want bij de release had de game meer dan een miljoen gelijktijdige spelers op Steam. Daarmee deed de game het zelfs even beter dan populaire multiplayertitels zoals Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive.

Omdat het hier uitsluitend gaat over pre-orders ligt het verkoopcijfer intussen ongetwijfeld al veel hoger.

Het is echter niet allemaal rozengeur en maneschijn, want de game kent een hobbelige start. Internetgebruikers konden het niet laten en reageerden al gevat op de prestatieproblemen van Cyberpunk 2077. Wij zetten voor jullie de grappigste Cyberpunk 2077 bugs op een rijtje.

Wil je meer weten over de game, lees dan zeker de 5 dingen die je over Cyberpunk 2077 moet weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties