Dit zijn de grappigste Cyberpunk 2077 bugs - inclusief penis clipping

CD Projekt RED laat het een beetje hangen.

Wat velen al vreesden op basis van de eerste (p)reviews, blijkt nu ook het geval: Cyberpunk 2077 kampt met tal van technische problemen. Er zitten momenteel nog heel wat vervelende bugs en glitches in de game, maar gelukkig zijn er ook enkele ronduit hilarische problemen om de pijn te verzachten.

De voorlopig meest opvallende bug zorgt ervoor dat de penis van hoofdpersonage V constant uit zijn broek hangt. Verschillende mensen hebben al melding gemaakt van die bug, dus zo uitzonderlijk is hij zeker niet.

Ook in Night City komen spelers bugs tegen. Zo kwam Chris Livingston van PC Gamer terecht in een situatie waarbij elk chauffeur tegen dezelfde barricade reed, om vervolgens kwaad te worden op V. Bij een andere speler viel er dan weer plots een tank uit de lucht.

En daar stopt het niet. Op Twitter circuleren er nog tal van filmpjes over technische problemen, inclusief texture glitches en inwoners van Night City die door de lucht zweven.

Naast de soms grappige bugs kampt de game ook met tal van technische problemen. Het internet reageert alvast gevat op de prestatieproblemen van Cyberpunk 2077.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread