Gears 5: Hivebusters-uitbreiding inbegrepen bij Game Pass Ultimate

Schakelt een versnelling hoger.

De Gears 5: Hivebusters-uitbreiding is inbegrepen bij een Game Pass Ultimate-abonnement. Dat maakt ontwikkelaar The Coalition bekend.

Wanneer de Hivebusters-uitbreiding op 15 december uitkomt, is die meteen ook beschikbaar via Game Pass Ultimate voor consoles, pc en Android. Wie geen abonnement heeft, kan de uitbreiding ook afzonderlijk kopen voor €19,99 via de Microsoft Store of Steam.

Hivebusters bevat een drie uur durende campagne die draait rond de eerste missie van het Hivebusters-programma. Tijdens die missie reis je af naar de vulkanische Galanga-eilanden en kruip je in de huid van de Escape Mode-personages Lahni, Keegan en Mac. Zij zijn echter niet alleen, want tijdens deze missie krijg je volgens de ontwikkelaar te maken met een 'dodelijk nieuw roofdier'.

Naast een verhaal bevat de uitbreiding ook een online en lokale splitscreen-mode voor drie personen. Daar stopt het echter niet, want vanaf 15 december introduceert Hivebusters ook ultimate vaardigheden die upgradebaar zijn.

Daarnaast krijgt Gears 5: Hivebusters ook nieuwe achievements en maakt Hivebusters deel uit van de Gears 5: Game of the Year Edition. Die editie lanceert eveneens op 15 december en is zowel afzonderlijk als via Game Pass Ultimate te verkrijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread