Silent Hill-bedenker Keiichiro Toyama start nieuwe studio

Samen met nog heel wat knappe koppen.

Silent Hill-bedenker Keiichiro Toyama start een nieuwe studio genaamd Bokeh Game Studio. Daarvoor bundelt hij de krachten met onder andere Gravity Rush lead designer Junya Okura. Ook Kazunobu Sato, bekend van The Last Guardian, maakt deel uit van de nieuwe studio

Keiichiro Toyama startte zijn carrière bij Konami en bedacht daar de eerste Silent Hill-game. Sindsdien werkt hij echter al meer dan 20 jaar voor SCE Japan Studio, waar hij onder andere Siren en Gravity Rush ontwikkelde.

Welke games we van Bokeh Game Studio mogen verwachten, is niet duidelijk. De eerste concept art die te zien is in bovenstaande YouTube-aankondiging doet alvast vermoeden dat Toyama terugkeert naar zijn roots in het horrorgenre. Dat wordt dan wel sowieso een volledig nieuwe game, want de rechten voor Silent Hill zijn in handen van Konami.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread