Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla update voegt performance mode toe voor PS5 en Xbox Series X/S

Naar Valhalla met een stabiele framerate.

Vanaf vandaag is patch 1.0.4 beschikbaar voor Assassin's Creed Valhalla. Die voegt voor de versies op de PlayStation 5 en Xbox Series X en S de mogelijkheid toe om te kiezen tussen performance mode en quality mode.

In performance mode draait de game aan 60 frames per seconde, ten koste van een iets minder hoge grafische kwaliteit. In de quality mode moet je het stellen met 30 frames per seconde, maar in ruil daarvoor krijg je wel de maximaal mogelijk resolutie en grafische settings. Op de PlayStation 5 en Xbox Series X staat de game standaard op performance mode, de Xbox Series X-versie staat standaard op quality mode.

Daarnaast zijn er ook enkele kleinere wijzigingen. Zo is de screen tearing in de Xbox Series X-versie van Assassin's Creed Valhalla aangepakt. Ook is de werking van cloud saving verbeterd.

Bekijk op YouTube

Ook op het vlak van gameplay zijn er wijzingingen.Zo blijven vijanden die je opmerkt met behulp van Odin Sight langer zichtbaar. Daarnaast kan je raaf vanaf nu sleutels zien vanop grotere afstand.

Heb je de game nog niet uitgeprobeerd? Lees dan zekers Marcels Assassin's Creed Valhalla review.

Read this next