Sony belooft meer PlayStation 5-consoles tegen eind dit jaar

Nog even geduld.

Sony maakt via Twitter bekend dat de lancering van de PlayStation 5 de grootste release ooit is voor het bedrijf. Daarnaast verzekert Sony de fans dat er nog voor het einde van dit jaar meer consoles beschikbaar zullen zijn.

Exacte cijfers deelt het bedrijf voorlopig niet, maar het feit dat de PS5 het voorlopig beter doet dan de immens populaire PlayStation 2 en PlayStation 4 is alvast indrukwekkend. Ter vergelijking: de PlayStation 4 is intussen al meer dan 113 miljoen keer verkocht.

Het voorlopige succes van de PlayStation 5 zorgt momenteel ook voor frustraties bij veel fans die nog geen nieuwe console hebben bemachtigd. Sony raadt die fans aan om in nauw contact te blijven met hun lokale winkel om zo snel mogelijk een PS5 in handen te krijgen.

Wil je je alvast voorbereiden op je aankoop? Dan vind je hier alles over de PlayStation 5 specs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread