Red Dead Online binnenkort afzonderlijk verkrijgbaar

Voor de luttele prijs van 5 euro.

Vanaf 1 december is Red Dead Online afzonderlijk te koop. Vanaf dan heb je Red Dead Redemption 2 dus niet langer nodig om online te spelen. Tot 15 februari 2020 kost Red Dead Online bovendien slechts 5 euro. Daarna betaal je 20 euro voor de game.

Dat Rockstar Games de multiplayermodus afzonderlijk aanbiedt, is op zich al verrassend. De tijdelijke prijs van 5 euro maakt het aanbod echter des te interessanter. Tegelijk met de release krijgt Red Dead Online ook een nieuwe Bounty Hunters-uitbreiding met nieuwe voortvluchtigen om op te jagen en Legendary Bounties om te verzamelen.

12

Red Dead Online is vanaf 1 december te koop via de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam. Voor de standalone multiplayergame voorzie je ook best minstens 123GB aan vrije schijfruimte. Via backwards compatibility is Red Dead Online ook speelbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X.

De game biedt je ook de mogelijkheid om achteraf alsnog de Story Mode te kopen. Wil je die eens uitproberen? Dan vind je hier alle Red Dead Redemption 2 cheats.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread