Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EPOS geeft gratis eSports Masterclasses bij aankoop headset

Het begin van jouw eSports epos?

Audiomerk EPOS (dat naast een eigen portfolio ook de bestaande gaming headsets van Sennheiser op de markt brengt onder de naam Epos Sennheiser) biedt een nieuwe bundel aan die je toegang geeft tot eSports Masterclasses bij aankoop van een headset van EPOS.

Er zijn in totaal vier afzonderlijke masterclasses die verlopen via livestream en geleid worden door eSports organisaties Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North en SK Gaming. Pro-spelers Zven, Jenax en Gade zijn aanwezig, en elke Masterclass wordt gepresenteerd door de bekende host Freya Spiers.

De bedoeling van elke les is om een introductie te geven in de wereld van de professionele eSports. Je krijgt daarbij tips voor eSports-titels Counter-Strike: Global Offensive en League of Legends.

Volgens Maja Sand-Grimnitz (Head of Global Marketing, Gaming bij EPOS) vormt dit initiatief "een nieuwe en krachtige stap voorwaarts (...) voor gamers die geïnteresseerd zijn in het maximaliseren van hun game-ervaring."

"In combinatie met onze gamingheadsets die ontwikkeld zijn met de kennis van 115 jaar audio-innovatie, zijn we ervan overtuigd dat deze nieuwe set tools de fans van The Power of Audio tot succes zal aanzetten."

In ons overzicht met de beste gaming headsets van 2020 maakt EPOS Sennheiser verschillende keren zijn opwachting met enkele sterke producten die effectief ideaal zijn voor eSports.

De Masterclasses zijn gratis toegankelijk na aankoop van de Epos Sennheiser GSP 300-, GSP 500- of GSP 600-serie, tijdens de periode van 23 november tot en met 31 december 2020.

De volgende items vallen bijvoorbeeld onder de voorwaarden en zijn te koop op Bol.com. Onthoud zeker wel dat je je na de aankoop moet registreren via deze EPOS Masterclasses pagina.

Voor meer info kun je ook terecht op de officiële EPOS Sennheiser website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties