Pc-versie Horizon Zero Dawn lanceert volgende week op GOG

Verkent nieuwe horizonten.

Vanaf 24 november is de pc-versie van Horizon Zero Dawn ook te koop via GOG. Daar kun je de game zonder enige vorm van DRM kopen. Bovendien is er ook ondersteuning voor GOG Galaxy 2.0. Eerder kwam de pc-versie al uit via Steam en de Epic Games Store.

De pc-versie kwam in augustus uit, en ondersteunt de mogelijkheid om de game in hogere resoluties en met een betere framerate dan op de PlayStation 4 te spelen. Initieel kende de pc-versie heel wat technische problemen, maar die zijn intussen grotendeels opgelost door Guerilla Games.

Hier lees je onze Horizon Zero Dawn pc versie review. Eerder dit jaar bracht Sony ook al Death Stranding naar de pc. Ook onze Death Stranding review vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread