Nieuwe Cyberpunk 2077 trailer toont ray tracing in de game

De toekomst zag er nog nooit zo reuskleuring uit.

Ontwikkelaar CD Projekt Red en videokaartproducent Nvidia hebben een nieuwe trailer voor Cyberpunk 2077 uitgebracht. Die besteedt bijzondere aandacht aan ray tracing in de pc-versie. Dat is een manier om licht, schaduw en reflecties op een meer realistische manier weer te geven.

Daarnaast weten we nu ook welke hardware je nodig hebt om die grafische pracht op je pc-scherm te toveren. Voor medium ray tracing-settings in een 1080p-resolutie is een RTX 2060 voldoende. Wil je meer dan dat, dan is een grafische kaart uit de nieuwe RTX 30-serie vereist.

12

Pc-spelers weten bij deze dus waaraan ze zich mogen verwachten. Op basis van bovenstaande systeemeisen is het wel nog niet duidelijk welke framerate en algemene performance je precies mag verwachten. Binnen drie weken weten we ongetwijfeld meer, want dan vindt de Cyberpunk 2077 release plaats.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread