God of War: Ragnarok komt mogelijk ook nog naar de PlayStation 4

Sony geeft voorlopig geen definitief antwoord.

Sony Interactive Entertainment-topman Jim Ryan wilt voorlopig niet bevestigen dat God of War: Ragnarok exclusief op de PlayStation 5 uitkomt. In een interview met The Telegraph gaf hij voorlopig geen uitsluitsel over de mogelijke platformen voor die game.

Voorlopig is het dus ook niet bekend of de game de cross-genfunctie ondersteunt. Fans maken zich echter zorgen dat games die zowel voor de PS4 als voor de PS5 worden ontwikkeld, geen optimale prestaties zullen leveren op de PlayStation 5.

GodofWarRagnarokPS51

Op dat vlak stelt Jim Ryan de fans echter gerust. Volgens hem worden multi-gen games op beide platformen vanaf nul opgebouwd. Daardoor zul je op beide consoles altijd toegang krijgen tot de best mogelijke versie van elke game. Het bedrijf wilt namelijk de PlayStation 4-community niet zomaar laten vallen en daarmee respecteert het ook ineens de overgangsperiode van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5.

Daarnaast vindt de topman ook dat een hogere kostprijs van 70 euro voor next-gen games gerechtvaardigd is. Hij is namelijk van mening dat games evenveel entertainment bieden als andere vormen van entertainment en dat de kostprijs daarom ook omhoog moet.

Ten slotte zijn er volgens hem geen klachten over te weinig schijfruimte op de PlayStation 5. Op die console is slechts 667,2GB is voorbehouden voor games en kun je PlayStation 5-games niet installeren op externe opslag. Dat er geen klachten zijn, betekent echter niet dat Sony het niet in het oog houdt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread