Microsoft: 'Toekomstige Bethesda-games komen het eerst of het best naar onze consoles'

Geen volledige exclusiviteit dus.

Tijdens een videoconferentie heeft Tim Stuart van Microsoft meer toelichting gegeven over de recente overname van Bethesda. Stuart benadrukt dat toekomstige games van Bethesda nog steeds naar andere platformen zoals de PlayStation 5 en Switch komen. Wel zullen de games 'het eerst of het best' te spelen zijn op de platformen van Microsoft.

Stuart verwijst ook naar Game Pass en de belangrijke rol die Bethesda zal spelen om dat abonnement verder te promoten. Het is dus mogelijk dat Bethesda-games eerst naar dat abonnement voor pc en Xbox komen, en pas later naar andere consoles.

Stuart benadrukt ook dat Microsoft in de toekomst nog meer overnames wil doen. "We blijven de sector in de gaten houden en blijven op zoek naar partners die ons kunnen helpen om meer AAA-games naar Game Pass te brengen", aldus Stuart. In 2018 kocht Microsoft om die reden ook al Inxile Entertainment en Obsidian Entertainment.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread