PlayStation-gamers krijgen extra voordelen in Call of Duty: Black Ops Cold War

En het internet staat uiteraard in brand.

Sony en Activision hebben gisteren enkele extra voordelen onthuld die PlayStation-gamers krijgen in Call of Duty: Black Ops Cold War. Zo level je sneller als je de game op een console van Sony speelt. Op sociale media reageren de fans alvast verontwaardigd.

Wie een Battle Pass koopt op de PlayStation, kan daarmee bijvoorbeeld vijf extra tiers skippen, wat het totale aantal te skippen tiers op 25 brengt. Daarnaast is er ook een PlayStation Party Bonus. Daarmee krijg je 25% extra weapon XP als je in een party zit met andere PlayStation-gamers.

Daar stopt het echter niet, want de game organiseert ook exclusieve Double XP evenementen op de PlayStation. Ten slotte krijg je ook nog twee extra loadout slots.

Via Twitter en Reddit reageren de fans vernietigend. Deze voordelen komen immers bovenop de eerdere aankondiging dat de Call of Duty: Black Ops - Cold War Zombies Onslaught mode exclusief naar PS4 en PS5 komt. Activision heeft voorlopig nog niet gereageerd op de klachten.

Wil je de game spelen op een next-gen console? Voorzie dan zeker voldoende hardeschijfruimte, want Call of Duty: Black Ops Cold War is 40GB groter op next-gen consoles.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread