World of Warcraft: Shadowlands heeft een nieuwe releasedatum

Maandje uitstel.

Via een nieuwe trailer kondigt Blizzard Entertainment de nieuwe releasedatum voor World of Warcraft: Shadowlands aan. De achtste uitbreiding is vanaf 24 november om middernacht beschikbaar bij ons. Eerder deze maand werd Shadowlands nog voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Volgens de ontwikkelaar was het uitstel nodig om onder andere 'de endgame, de gevechten en beloningen in the Maw en het covenant-systeem beter uit te werken en je meer langetermijndoelen te geven'. In de nieuwe Story Trailer krijgen we ook meer achtergrond over The Jailer en Sylvanas Windrunner, de twee belangrijkste antagonisten in deze uitbreiding.

De pre-patch voor Shadowlands wordt op 10 november uitgerold. Daarin probeer je de nieuwe opmars van the Scourge tegen te houden. Blizzard Entertainment onthult ook alvast dat Castle Nathria -de eerste nieuwe raid- en het nieuwe PvP-seizoen op 8 december lanceren.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread