Devil May Cry 5 Vergil DLC komt in december uit

Duivelse december.

Capcom laat weten dat de Devil May Cry 5 Vergil DLC voor PlayStation 4 op 15 december uitkomt. De DLC kost €4,99 en laat je alle onderdelen van de game spelen als Vergil.

Naast meer details over de Vergil DLC onthult Capcom dat je de eerder aangekondigde Devil May Cry 5 Special Edition voor PlayStation 5 en Xbox Series X nu alvast kunt bestellen. Wie dat voor 18 november doet, krijgt bij de release 100.000 Red Orbs. Daarmee kun je nieuwe vaardigheden, Devil Breakers en nieuwe Orbs en Taunts kopen.

DMC5Vergil1

Hoewel de Special Edition op de Xbox Series X en S aan 120 fps draait en verminderde laadtijden heeft, zal de versie van de game op Xbox Series S niet te spelen zijn in een resolutie van 4K en geen gebruik maken van ray-tracing. Dat kan echter nog veranderen, want Capcom onderzoekt momenteel de mogelijkheden van de Xbox Series X en S.

Wie zich voor de release van de Vergil DLC en Special Edition wil wagen aan de game, leest best eerst eens de Devil May Cry 5 review van Yvo.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread