Oculus-aankopen verdwijnen bij het verwijderen van je Facebook-account

Enkel voor gekoppelde accounts.

Wanneer je een Facebook-account verwijdert waaraan een Oculus-account is gekoppeld, dan ben je alle aankopen kwijt. Dat bevestigt Facebook aan UploadVR.

Een twitteraar probeerde zijn Facebook-account te verwijderen en kreeg daarbij een waarschuwing dat hij nadien geen toegang meer zou hebben tot zijn Oculus-producten. De gebruiker in kwestie had zijn Oculus-account namelijk gekoppeld aan zijn Facebook-account.

Volgens het Amerikaanse bedrijf gebeurt dat ter voorbereiding van het einde van de ondersteuning van Oculus-accounts in 2023. Als je in tussentijd geen connectie legt tussen je Facebook- en Oculus-account, zijn je aankopen tot dan wel veilig.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread