Darkest Dungeon 2 lanceert in 2021 via Early Access

Alweer een exclusive voor de Epic Games Store.

Darkest Dungeon 2 lanceert volgend jaar in Early Access via de Epic Games Store. Dat maakt ontwikkelaar Red Hook Studios bekend via zijn website. Een exacte datum is er nog niet, maar de ontwikkelaar toont via een trailer wel alvast de de nieuwe 3D-artstyle voor de game.

Net zoals in de eerste game verken je via turn-based combat allerhande grotten en verzamel je loot voor je personages. Voor de sequel belooft Red Hook Studios alvast een verfijnd combatsysteem, een nieuwe metagame, en uiteraard tal van nieuwe monsters, bosses en uitdagingen.

De eerste Darkest Dungeon werd in 2015 eveneens via Early Access uitgebracht. Voor die game liet de finale release ongeveer een jaar op zich wachten. In afwachten van de sequel kun je alvast nog eens onze Darkest Dungeon review lezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread