Apex Legends komt volgende maand naar Steam

Switch-versie nog niet onder stoom.

Respawn Entertainment maakt bekend dat de pc-versie van Apex Legends vanaf 4 november ook via Steam beschikbaar is. Het is bovendien ook mogelijk om al je progressie over te dragen van Origin naar Steam. Voor Switch-eigenaar is er minder goed nieuws, want die versie is uitgesteld naar volgend jaar.

De release op Steam valt samen met de start van Season 7. Vanaf dan kun je vermoedelijk met Horizon aan de slag als nieuw personage. Sinds begin deze maand ondersteunt Apex Legends ook cross-play tussen pc, PlayStation 4 en Xbox One. Respawn Entertainment benadrukt dat ook de Switch-versie bij de release cross-play ondersteunt.

Voor het uitstel van de Switch-versie verwijst de ontwikkelaar naar 'de vele uitdagingen die het afgelopen jaar heeft gebracht'. Vermoedelijk heeft het coronavirus dus roet in het eten gegooid.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread