Final Fantasy 7 Remake krijgt na zes maanden eerste patch

Textures niet aangepakt.

Final Fantasy 7 Remake krijgt meer dan zes maanden na de release een eerste patch. Die introduceert enkele bug fixes. Wat de update echter niet verhelpt, zijn de slechte textures op de deur van Cloud.

Enkele spelers balen daar enorm van en trokken naar Twitter om hun teleurstelling met de wereld te delen. Speculerende fans vermoeden dat de slechte textures waarschijnlijk zullen worden aangepakt bij de mogelijke release van de game op PlayStation 5.

Naast een mogelijke release op de PlayStation 5 krijgt Final Fantasy 7 Remake waarschijnlijk drie delen en werd de ontwikkeling van Final Fantasy 7 Remake 2 vertraagd door COVID-19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread