Immortals Fenyx Rising krijgt demoversie op Google Stadia

Een onsterfelijke test.

De demoversie van Immortals: Fenyx Rising is vanaf 22 oktober te spelen via Google Stadia. Die proefversie maakt onderdeel uit van een evenement dat loopt van 20 tot 22 oktober.

Naast Immortals: Fenyx Rising kun je van 20 tot 27 oktober ook aan de slag met een demo van Pac-Man Mega Tunnel Battle. Op 21 oktober krijg je toegang tot de 4X strategy game Humankind en op 22 oktober komt daar dus ook Immortal: Fenyx Rising bij. Wat de proefversie van Immortals: Fenyx Rising allemaal bevat, maakte Google tot dusver nog niet bekend.

Google maakt ook bekend dat Star Wars Jedi: Fallen Order vanaf 24 november speelbaar is via Stadia. In 2021 komt daar ook Hello Engineer bij. Daar stopt het echter niet, want ook Cyberpunk 2077 is vanaf de release te spelen via de service.

Wil je meer weten over enkele van die games? Check dan zeker de Immortals: Fenyx Rising preview en Star Wars Jedi: Fallen Order review op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread