Humankind release staat gepland voor april 2021

Nieuwe evolutie in de releasedatum.

Sega laat weten dat 4X-strategygame Humankind van Amplitude Studios in april 2021 uitkomt. De game zou oorspronkelijk dit jaar uitkomen, maar werd eerder al uitgesteld.

Humankind heeft veel gemeen met de Civilization-reeks, maar onderscheidt zich door de manier waarop je je beschaving ontwikkelt. Zo kun je doorheen je geschiedenis verschillende culturen combineren, en zo bijvoorbeeld een leger van vikingen, Chinese kanonnen en moderne tanks samenstellen.

Sega laat alvast weten dat je de game kunt pre-orderen via Steam, de Epic Games Store en Google Stadia. Op dat laatste platform kun momenteel ook een Humankind demo spelen. Daarnaast krijgt de game ook een fysieke release waarbij je kunt kiezen tussen een steel case of een biologisch afbreekbare verpakking.

Wij kregen vorig jaar tijdens Gamescom alvast een voorsmaakje van de game. Onze Humankind preview lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread